Baby Peuter-lessen

Samen zwemmen; gezellig en leerzaam!

Wil je samen met je kind onder deskundige begeleiding de wereld van het water verkennen?

Dan ben je van harte welkom bij een van onze baby-peuter-kleuterlessen. Op donderdag zijn deze lessen verdeeld over de leeftijdsgroepen.

Opa en oma-dag

Leuk! Donderdag 28 en vrijdag 29 juni 2018 is het tijdens de baby-peuterlessen feest. Opa’s en oma’s mogen die dagen namelijk gratis mee naar De Sprenkelaar om met hun kleinkind(eren) te komen zwemmen of langs de kant mee te genieten.

Om deze twee bijzondere ochtenden vast te leggen komt er een fotograaf die onder en boven het water foto’s maakt. De foto’s zijn meteen te bekijken! De Sprenkelaar trakteert op een kop koffie, thee of glas limonade. Ook zonder opa of oma mag je natuurlijk komen zwemmen met je baby en op de foto. Je bent welkom tijdens de gebruikelijke lestijden.

NIEUW: En op vrijdagmorgen is er vanaf 2 februari 2018 een Baby-Peuter Splash! ochtend. Er worden dan oefeningen aangeboden voor kinderen van 0-4 jaar. 

De lesgevers geven volgens een rooster een diversiteit van oefeningen aan. Daardoor is het mogelijk om met twee kinderen deel te nemen en zelf te bepalen wanneer je meedoet met een bepaald onderdeel. Er is ook gelegenheid om zelf te spelen.

 

Schema baby-peuterlessen:

Donderdag 9.30-10.00 uur peuterles 2-3 jarigen

Donderdag 10.45-11.15 uur peuterles tot 24 maanden

Donderdag 11.15-11.45 uur babyles tot 12 maanden

Vrijdag 9.00-9.45 uur Zwemmen voor Zwangeren

Vrijdag 9.45-11.15 uur baby-peuter Splash voor alle leeftijden (je bepaalt zelf wanneer je in dit blok meedoet met een lesdeel)
Voor baby’s vanaf ongeveer 7 weken is er tevens Baby Quality time.

 

Tijdens de schoolvakanties is er,  in plaats van de lessen, een gezellige baby-peuter-kleuterinstuif. Er ligt dan spelmateriaal in het water en er is leuke achtergrondmuziek. Ook is er een baby-peuter begeleider aanwezig.

 

Veiligheid: Laat je kind nooit alleen! Kinderen die wel kunnen lopen, maar nog niet kunnen zwemmen, dienen zogenaamde vleugeltjes te dragen. Deze zijn ook bij ons te koop of te huur.

 

Share Button
Copyright © 2012 Zwembad de Sprenkelaar | Ontwikkeld door OneTwoCode