Banen zwemmen

Heerlijk ongestoord banen zwemmen. Dat kan bij de Sprenkelaar. Om uw conditie te verbeteren of om te ontspannen.

Banen zwemmen is een prima manier om aan uw conditie te werken, zeker als u lekker in uw eigen tempo en op het tijdstip dat het u uitkomt aan de slag wilt. U houdt uw spieren soepel en ontspannen. Regelmatig zwemmen zorgt voor lichamelijk en geestelijk welbevinden.

 

Start 2018 sportief!

 

Tijdens het zogenaamde kuurzwemmen heerst er een rustige, beschermde sfeer, waardoor deze tijdstippen bij uitstek geschikt zijn om banen te zwemmen. Op de tijdstippen in het blok hiernaast is het DIEPE BAD GEOPEND.

 

Let op: op de tijdstippen dat er AquaJogging wordt gegeven kunt u gewoon banen zwemmen in het diepe bad. De helft van het bad is dan gereserveerd voor het banen zwemmen.

 

Borstcrawl

Als het diepe bad geopend is, kan er ook borstcrawl gezwommen worden, mits de drukte dat toelaat. Somt wordt er een lijn in het water gelegd, zodat schoolslagzwemmers en borstcrawlzwemmers niet in elkaars zwemwater zitten. De dienstdoende toezichthouder beslist hierin.

 

EXTRA: Wil je borstcrawl leren zwemmen? Of kun je dit wel, maar wil je je slag verbeteren? Dat kan nu bij de Sprenkelaar. Download hier de flyer borstcrawl 2018 

 

Waarom Banen Zwemmen?

  • Eigen tempo, wanneer het u uitkomt
  • Geen vaste groepen
  • Conditie
  • Ontspanning

 

 

Openingstijden

Banen zwemmen

Volledige openingstijden »
Share Button
Copyright © 2012 Zwembad de Sprenkelaar | Ontwikkeld door OneTwoCode