Recreatief/Gezins Zwemmen

Zwemmen met kinderen tijdens kuurzwemmen of recreatief zwemmen

Tijdens de schoolvakanties zijn we extra geopend voor het recreatief zwemmen. Ook deze zomervakantie

Herfstvakantie 2017: 14 t/m 22 oktober met extra WaterSplash Paradise activiteiten!

Wil je, buiten de schoolvakanties, doordeweeks overdag of ’s avonds  komen zwemmen? Alleen, samen of met je kind? Dat kan. Kijk dan bij kuurzwemmen.

 

Onderstaande geldt alleen buiten de vakanties om:

Op zaterdag is iedereen al welkom vanaf 12.30-15.30 uur. Tot 13.45 uur ligt het accent op “banen zwemmen” het diepe bad gaat om 13.15 uur open. Vanaf 15.30-16.00 uur is er oefenzwemmen voor de kinderen die bij ons op zwemles zitten.

 

Op zondagochtend beginnen we met banen zwemmen en oefenzwemmen vanaf 9.30 uur. Vanaf 10.15-13.30 uur staat de accommodatie in het teken van gezinnen en kinderen. In de Wellness staat een koffieapparaat klaar voor papa’s en mama’s die even willen uitrusten ( € 1,00 koffie/thee/choco). Neem gerust wat te eten en drinken mee van huis.

 

Op deze tijdstippen (zie hiernaast) zijn kinderen samen met hun ouders van harte welkom bij de Sprenkelaar. Op zaterdag en zondag staat de glijbaan aan, ligt de loopmat klaar en er kan vol op gespeeld en gespetterd worden. Kinderen die zelfstandig komen zwemmen  moeten in het bezit zijn van een zwemdiploma.

 

VEILIGHEID: Laat uw kind nooit alleen! Kinderen die wel kunnen lopen, maar nog niet kunnen zwemmen, dienen zogenaamde ‘vleugeltjes’ te dragen. Deze zijn ook bij ons te koop (€5,-)

Tijdens recreatief zwemmen ligt de loopmat klaar, staat de waterglijbaan paraat en liggen verschillende spelmaterialen in het water.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Openingstijden

Recreatief/Gezins Zwemmen

donderdag 19:00 - 20:30
zaterdag 12:30 - 15:30
zondag 09:30 - 13:30
Volledige openingstijden »
Share Button
Copyright © 2012 Zwembad de Sprenkelaar | Ontwikkeld door OneTwoCode