Recreatief/Gezins Zwemmen

Zwemmen met kinderen tijdens kuurzwemmen of recreatief zwemmen

Tijdens de schoolvakanties zijn we extra geopend voor het recreatief zwemmen.

Het is zomervakantie van zaterdag 14 juli t/m zondag 26 augustus 2018.

 

Op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag kunnen jullie terecht van 12.30-16.30 uur met in het diepe bad met de dubbele Zig Zag Zee!

Op de zondagen zijn we van 9.00-13.00 geopend om samen te komen zwemmen met de kinderen. Vanaf 10.00 uur gaat het diepe bad ook open.

Tarieven doordeweeks kinderen 4-18 jaar € 4,40, volwassenen € 4,90

Tarieven zondag kinderen 4-18 jaar € 4,90, volwassenen € 5,40.

Kluismuntje: € 0,50

Koffie/thee/water: € 1,00. Je mag ook zelf eten en drinken meenemen.

 

Wil je, buiten de schoolvakanties, doordeweeks overdag of ’s avonds  komen zwemmen? Alleen, samen of met je kind? Dat kan. Kijk dan bij kuurzwemmen.

 

Klik voor het volledige zomervakantierooster: openingstijden

 

Onderstaande geldt alleen buiten de vakanties om:

Op zaterdag is iedereen al welkom vanaf 13.00-16.00 uur. Tot 13.30 uur ligt het accent op “banen zwemmen”. Daarna gaan we lekker los met de glijbaan, duikplank en de loopmat.

 

Op zondagochtend beginnen we met banen zwemmen vanaf 9.30-10.30 uur.  Vanaf 10.30-13.30 uur staat de accommodatie in het teken van gezinnen en kinderen. Jullie zijn al welkom vanaf 9.30 in het ondiepe bad.  In de Wellness staat een koffieapparaat klaar voor papa’s en mama’s die even willen uitrusten ( € 1,00 koffie/thee/choco). Neem gerust wat te eten en drinken mee van huis.

 

Op deze tijdstippen (zie hiernaast) zijn kinderen samen met hun ouders van harte welkom bij de Sprenkelaar. Op zaterdag en zondag staat de glijbaan aan, ligt de loopmat klaar en er kan vol op gespeeld en gespetterd worden. Kinderen die zelfstandig komen zwemmen  moeten in het bezit zijn van een zwemdiploma.

 

VEILIGHEID: Laat uw kind nooit alleen! Kinderen die wel kunnen lopen, maar nog niet kunnen zwemmen, dienen zogenaamde ‘vleugeltjes’ te dragen. Deze zijn ook bij ons te koop (€5,-)

Tijdens recreatief zwemmen ligt de loopmat klaar, staat de waterglijbaan paraat en liggen verschillende spelmaterialen in het water.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Openingstijden

Recreatief/Gezins Zwemmen

Volledige openingstijden »
Share Button
Copyright © 2012 Zwembad de Sprenkelaar | Ontwikkeld door OneTwoCode