Survivalzwemmen voor jonge kinderen

Overleven in diep water: een belangrijke vaardigheid voor jonge kinderen!

 

Voor kinderen die net 4 jaar zijn is het aanleren van een echte zwemtechniek nog wat lastig. Maar een overlevingstechniek kan wel aangeleerd worden! Vandaar de cursus Survivalzwemmen voor jonge kinderen. Een mooie aanloop naar de zwemlessen voor het zwem ABC.

 

De lessen duren een half uur. Het leertraject bestaat uit twee niveaus. Een niveau duurt 10  weken. Na afloop van het tweede niveau kan naadloos ingestroomd worden naar de lessen voor het zwem ABC.

 

Tijdstip survivalzwemmen:

vrijdag 13.15 – 13.45 uur

vrijdag 13.45 – 14.15 uur

 

 

De kosten:

hetzelfde als voor de zwemlessen (zie hieronder) voor het zwem ABC; je kunt kiezen voor een maandkaart of een kwartaalkaart (deze blijft geldig voor de lessen voor het zwem ABC).  Het gebruik van het zogenaamde ‘easyswim pakje’ zit bij de kosten inbegrepen.

 

Veilig en leuk! Want  naast het leren is er ook veel plezier in deze lessen.

 

Zwembad de Sprenkelaar is enige tijd geleden als eerste in de regio een  cursus Survivalzwemmen voor jonge kinderen gaan aanbieden. Om kinderen vlot vaardig te maken in het water, wordt gebruik gemaakt van zogenaamde ‘easyswim’ pakjes. Het gebruik/lenen van de ‘easyswim pakjes’ tijdens de les zit inbegrepen bij het lesgeld.

 

 

Het doel van het Survivalzwemmen is dat kinderen meer op hun gemak zijn in het water en uiteindelijk zichzelf kunnen redden in diep(er) water.

 

Je kunt je kind hier inschrijven voor de survival cursus (inschrijven vanaf 3 jaar).

Inschrijven

(kies voor Peutersurvival vrijdag)

 

Tarief:

Voor de survival lessen wordt het zwemles tarief betaald.

Klik hier voor Tarieven Zwemles 2016

 

Share Button
Copyright © 2012 Zwembad de Sprenkelaar | Ontwikkeld door OneTwoCode