Zeemeerminzwemmen

Kom in de Sprenkelaar Zeemeerminzwemmen!

 

Vind jij het leuk om te ontdekken hoe je met een zeemeermin staart onder water kunt zwemmen?

Heb jij altijd al willen zwemmen als Ariel in de Kleine Zeermeermin?

 

Doe dan mee met de cursus “Zeemeerminzwemmen” in de Sprenkelaar.

 

Ook de volgende cursussen op 4 mei en 15 juni en 14 september 2018 zitten al vol. Maar je kunt je weer inschrijven voor de nieuwe cursus die start op 26 oktober 2018.

De les vindt plaats op vrijdag van 18.00 – 18.45 (uitloop tot 19.00) uur. In de kleine vakanties gaan deze lessen gewoon door.

We starten in het ondiepe water om alle vin – zwem – vaardigheden aan te leren. Als je er klaar voor bent, wordt er ook in het diepe bad gezwommen.

De lessen worden begeleid door twee ervaren instructeurs van de Sprenkelaar.

 

Wil je eerst kijken? Dat kan; hier zie je een filmpje van de les. Deze is 19-05-2017 tijdens de zeemeerminles in de Sprenkelaar gemaakt door Sara. Zij is ook instructeur van deze activiteit. Het kan zijn dat je eerst onze facebooksite moet “liken” om dit filmpje te bekijken.

 

Tarieven 

De prijs voor een 6 weekse cursus is € 48,00 (normale prijs voor 1 zwemles is € 9,70 voor 1 zwemles; je hebt dus een voordeel van € 10,00). En je hoeft bij ons voor activiteiten geen inschrijfgeld te betalen.

Wij kunnen zorgen voor een zeemeerminvin/staart. Uiteraard mag je die ook zelf aanschaffen en die gebruiken.

 

Wil je meer informatie of wil je je inschrijven voor de cursus in januari? Stuur dan een mail naar: kealy.de.monnink@gmail.com

 

 

Voor meer  informatie en foto’s klik hier.

 

Share Button
Copyright © 2012 Zwembad de Sprenkelaar | Ontwikkeld door OneTwoCode