Zondagavond Vrouwenzwemmen

Zwemmen voor vrouwen - uitermate geschikt voor moslim vrouwen.

Tijdens deze avond kunt u van 18.15-20.00 uur terecht in de accommodatie en mag u gratis gebruik maken van de Finse Sauna.

Het is uitermate geschikt voor vrouwen die (vanwege godsdienstige redenen) gescheiden willen zwemmen. Ideaal dus voor moslimvrouwen.

 

Op deze avond worden er geen mannen toegelaten en zijn er (in principe) alleen vrouwelijke medewerkers in het bad aanwezig.

 

Let op: tijdens de Ramadan is er geen vrouwenzwemmen. Op de zondagen 24 juni, 1 en 8 juli 2018 is er weer vrouwenzwemmen. Dan houden we een zomerstop en na de zomervakantie op 2 september 2018 starten we weer.

Binnenkort starten we ook op deze avond met zwemles voor meisjes (7-13 jaar). Wil je alvast meer info? Schrijf je in of stuur een mail naar zwemles@sprenkelaar.nl 

 

Speciaal op de zondagavond geeft de Sprenkelaar ook zwemles voor vrouwen.

 

Lestijden:

-diep bassin        19.15-20.00 uur

-ondiep basssin   20.00-20.45 uur

Opgeven voor zwemles op de zondagavond? Dat kan bij de receptie. U krijgt bericht wanneer u aan de beurt bent. Inschrijven kost € 12,50.

U kunt zich ook hier inschrijven voor de zwemles.

 

Tijdens het zondagavond vrouwenzwemmen worden ook meisjes onder 14 jaar toegelaten, mits zij in bezit zijn van een zwemdiploma A (en bewijs daarvan meenemen) en onder begeleiding van een volwassen vrouw komen. Meisjes boven de 14 jaar moeten zich legitimeren met geldig id bewijs.

 

In verband met de wet veiligheid en hygiëne dient u zich wel aan de volgende kledingvoorschriften te houden:

-Er mag geen ondergoed gedragen worden;

-Badkleding moet nauw aansluiten op de huid;

-Badkleding moet van zwemkleding materiaal zijn.

 

 

 


Share Button
Copyright © 2012 Zwembad de Sprenkelaar | Ontwikkeld door OneTwoCode