Zwemmen voor Zwangeren

Inspanning, afgewisseld met heerlijk ontspannen in warm water.

Een groepsles zwemmen voor zwangeren:  je conditie onderhouden, maar ook lekker relaxen.

Wanneer? Vanaf 2 februari 2018 gaat de les naar de vrijdagmorgen: inloop vanaf 9.00 uur. De les start van 9.15-9.45 uur.  

 

Een speciaal voor deze les gekwalificeerde docent verzorgt deze groepsles. Het gevoel van gewichtloosheid zorgt ervoor dat bewegingen soepel uitgevoerd kunnen worden. Hierdoor ben je prima in staat om tijdens de zwangerschap je conditie op peil te houden.

 

Na de les zwemmen voor zwangeren kun je gebruik maken van de stoom- of bubbelbaden of nog even ontspannen in het recreatiebad.

 

Tip: als je gebruik maakt van de bubbel- en/of stoombaden doe je er goed aan om na afloop knie-diep te dompelen in het koude bad. Hierdoor krijgt de bloedcirculatie weer een stimulans na de warme baden.

Je kunt altijd meedoen met de les zwemmen voor zwangeren, je hoeft niet te reserveren. Je kunt meedoen vanaf het moment dat je zelf denkt dat je er aan toe bent en behoefte hebt aan lekker bewegen in warm water.

 

Vraag bij je verloskundige naar een kaartje voor een gratis proefles!

 

Ben jij verloskundige en wil je folders en kaartjes voor proeflessen zwemmen voor zwangeren ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@sprenkelaar.nl

Openingstijden

Zwemmen voor Zwangeren

Volledige openingstijden »
Share Button
Copyright © 2012 Zwembad de Sprenkelaar | Ontwikkeld door OneTwoCode