Baby Peuter Kleuter Zwemmen

Voor baby’s, peuters en kleuters is er ook van alles te beleven in zwembad de Sprenkelaar.

 

Samen met je kleine de wereld van het water verkennen? Jullie zijn van harte welkom! Naast het recreatief- en gezins- of kuurzwemmen kun je ook kiezen voor een van onze speciale activiteiten voor je kleine:

Opa en oma-dag

Leuk! Donderdag 28 en vrijdag 29 juni 2018 is het tijdens de baby-peuterlessen feest. Opa’s en oma’s mogen die dagen namelijk gratis mee naar De Sprenkelaar om met hun kleinkind(eren) te komen zwemmen of langs de kant mee te genieten.

Om deze twee bijzondere ochtenden vast te leggen komt er een fotograaf die onder en boven het water foto’s maakt. De foto’s zijn meteen te bekijken! De Sprenkelaar trakteert op een kop koffie, thee of glas limonade. Ook zonder opa of oma mag je natuurlijk komen zwemmen met je baby en op de foto. Je bent welkom tijdens de gebruikelijke lestijden.

 

 

Baby Quality time: voor de allerkleinsten samen met hun ouders; lekker relaxen in warm water.

Baby Peuter Kleuter  lessen: vanaf 3 maanden; groepslessen voor jou (of partner/opa/oma) en je kind. Op donderdagmorgen of op vrijdagmorgen. Op vrijdagmorgen noemen we het ook wel “Baby-peutersplash”: een hele ochtend gericht op verschillende leeftijden; je komt wanneer het jullie uitkomt (9.45-11.30 uur).

Baby-Peuter-Kleuter instuif: in alle schoolvakanties; gezellig samen liedjes zingen en spelletjes doen.

 

Er zijn aankleedtafels aanwezig in de kleedkamers (zowel bij dames- als herenkleedzaal) en in het bad (bij peuterbad).

 

Je hoeft niet te reserveren, je kunt altijd meedoen.

 

Heel veel plezier gewenst!

Veiligheid: Laat je kind nooit alleen! Kinderen die wel kunnen lopen, maar nog niet kunnen zwemmen, dienen zogenaamde vleugeltjes te dragen. Deze zijn ook bij ons te koop of te huur.

Share Button
Copyright © 2012 Zwembad de Sprenkelaar | Ontwikkeld door OneTwoCode