Leren zwemmen in de Sprenkelaar

Zwemles in de Sprenkelaar: plezier, techniek en bewegen

De Sprenkelaar methode staat voor plezierigveilig en goed leren zwemmen. Een technisch juiste zwemslag vinden wij belangrijk, omdat dit uw kind in staat stelt een goede zwemvaardigheid te ontwikkelen. Veiligheid vinden wij belangrijk.

 

Om aan te sluiten bij de belevingswereld van het kind en omdat kinderen sneller leren zwemmen als ze er plezier in hebben, zijn onze lessen bewegingsvol, plezierig én is er aandacht voor het individuele kind.

 

Naast de vertrouwde schoolslag en rugslag , staan tevens borst- en rugcrawl op het programma. Ook survival elementen komen aan bod. Evenals gekleed zwemmen.

 

Een geautomatiseerd leerlingvolgsysteem en wekelijks overleg tussen onze docenten zorgen ervoor dat de vorderingen van uw kind nauwlettend gevolgd worden.

Onze zwemlessen worden gegeven door een professioneel zwemonderwijs-team, ondersteund door een coördinator zwemonderwijs.

 

De Sprenkelaar leidt op voor het officiële zwem-ABC.

 

Zwemmen leren doe je in de Sprenkelaar!

Waarom kiezen voor zwemles in de Sprenkelaar?

  • Veilig en goed leren zwemmen
  • Plezierige lessen
  • Gratis zwemmen voor uw kind tijdens wachtlijst en zwemlesperiode 
  • Gratis extra les bij zwemtechnische problemen 
  • Mogelijkheid om een zwemles consult aan te vragen
  • Naast de zwemdocenten is er een zwemles coördinator 
  • Wij hebben een telefonisch spreekuur zwemonderwijs (maandag van 10.00 tot 14.00 uur)
  • Informatieavond 

 

Als kinderen 4 jaar en 9 maanden zijn, worden ze opgeroepen om te starten met zwemles. Wilt u graag iets aan de zelfredzaamheid van uw kind doen voordat het deze leeftijd heeft bereikt, dan kan gestart worden met het zogenaamde survivalzwemmen voor jonge kinderen (vanaf 4 jaar)  Aansluitend kan naadloos worden ingestroomd bij de ABC zwemlessen.

Meer info zwemonderwijs:

lestijden en tarieven

wanneer starten

hoe inschrijven

opgeven voor zwemles en meteen gratis zwemmen

informatieavond

survivalzwemmen

Klachten over het zwemonderwijs?
U kunt een mail sturen naar zwemles@sprenkelaar.nl Binnen enkele dagen ontvangt u antwoord. Wilt onze lescoördinator persoonlijk spreken i.v.m. een klacht? Op maandag tussen 10.00 en 14.00 uur is er telefonisch spreekuur.
 
Onze zwemonderwijzers werken allemaal volgens de gedragscode zwembranche: www.gedragscodezwembranche.nl 
 
Ongewenst gedrag binnen het zwemonderwijs
Het telefonisch meldpunt van NOC/NSF is beschikbaar voor de zwembranche. Tel. nr.: 0900 202 5590 (€0,10 per min). De hulplijn met deskundige hulpverleners is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zondag is er geen bereikbaarheid. Bij dit meldpunt kan men terecht voor eerste opvang, vragen en advies aangaande ongewenst gedrag binnen het zwemonderwijs.

 

Share Button
Copyright © 2012 Zwembad de Sprenkelaar | Ontwikkeld door OneTwoCode