Mei: meerbadenkaarten actie en zomernieuws

Geplaatst op 9 mei 2017
  • In de maand mei hebben we een meerbadenkaart actie:

10 badenkaart –> 11 badenkaart

25 badenkaart –> 27 badenkaart

Het voordeel van deze meerbadenkaarten is dat ze lekker lang geldig blijven (“onbeperkt”). Handig als u niet zeker weet hoe vaak u komt zwemmen óf als er een vakantieperiode / tijdje van absentie aan komt. Deze meerbadenkaarten kunnen ook overgedragen worden op andere personen, geen probleem. U vult wel bij de receptie een formulier in voor de gegevens op deze kaart (zie ook de algemene voorwaarden van meerbadenkaarten en abonnementen). Bekijk hier de tarieven van de verschillende meerbadenkaarten.

 

 

 

  • Zomervakantie nieuws

De zomervakantie is van 8 juli t/m 20 augustus 2017. In de zomervakantie passen we altijd onze openingstijden aan.

 

De zwemlessen gaan in week 30 en 31 niet door. In de andere weken worden ze verplaatst. Alle ouders/begeleiders krijgen hierover via mail bericht (medio mei). Bij de receptie kunt u alvast meer informatie hierover ontvangen.

 

Voor de Aquasporten geldt het volgende: op de maandag, dinsdag en donderdag gaat Aquajogging gewoon (10.10 uur) door. Aquarobics wordt op maandagmorgen én dinsdagavond gegeven. Henriëtte geeft elke dinsdagmorgen Wateryoga. Tijdens Ladies Night gaan ook alle sporten door. Therapeutisch zwemmen (en AquaTherapie) gaat op maandag-, dinsdag- en donderdagmorgen normaal door.

Op woensdag-, vrijdag- en zondagavond sluiten we de Sprenkelaar. Tevens sluiten we op maandagmiddag en zaterdagmiddag na de zwemlessen.

Op maandag-, dinsdag-, woensdag- donderdag- en vrijdagmorgen én op de maandag- en donderdagavond blijven er genoeg mogelijkheden voor banenzwemmen/kuurzwemmen!

 

Bij de receptie kunt u inzage krijgen in dit (concept) zomerrooster. Vanaf medio juni zullen we dit zomerrooster ook online zetten via deze site.

Kijk ook op onze facebookpagina voor alle up-to-date nieuwtjes en reacties

 

 

 

 

Share Button
Copyright © 2012 Zwembad de Sprenkelaar | Ontwikkeld door OneTwoCode