Watersplash Paradise in de meivakantie

Geplaatst op 11 april 2017

Deze meivakantie wordt het feest in de Sprenkelaar: we organiseren een Watersplash Paradise!

Tijdens het recreatieve zwemmen bieden we de basisschoolkinderen een waterfeest aan. Er worden spelletjes georganiseerd zoals de glijbaan- en de mattenrace waar je prijsjes mee kunt verdienen. Heb je wel eens een zeemeerminles meegedaan? Kom dan eens kijken naar de demonstratie daarvan. Ook worden er demo’s waterpolo en snorkelen gegeven. In het diepe bad ligt onze vertrouwde Okkie op jou te wachten en voor de kleintjes zijn er allerlei opblaasobjecten.

Als je deze vakantie komt zwemmen én je neemt een opblaasobject mee, krijg je € 1,00 korting van ons. Dan betaalt je slechts € 3,00. Zonder opblaasobject is het tarief € 4,00.

Je hoeft deze vakantie ook niet met een lege maag naar huis te gaan. We hebben namelijk een Food car geregeld! Lekker handig voor jullie ouders!

 

Ook nieuw deze vakantie is het discozwemmen.

Op vrijdagavond 28 april van 17.00-19.00 uur hebben we een disco-avond gepland (toegang € 2,00).

Wil jij mischien de DJ zijn? Dat kan! Stuur dan een mailtje naar ons, dan kunnen wij jou de kans geven om je DJ skills te laten horen.

Houd deze site én onze facebookpagina in de gaten voor meer updates!

Kijk ook op de flyer voor de specifieke openingstijden of op deze pagina: http://www.sprenkelaar.nl/vrijzwemmen-vakantie/

Tot in de meivakantie (22 t/m 30 april 2017)!

 

flyer-vrijzwemmen-meivakantie-sprenkelaar

 

opblaasbare Okkie in diepe bad

opblaasbare Okkie in diepe bad

zeemeermin les sprenkelaar

zeemeermin les sprenkelaar

Share Button
Copyright © 2012 Zwembad de Sprenkelaar | Ontwikkeld door OneTwoCode