Wij zijn op zoek naar een BESTUURSLID

Geplaatst op 18 november 2014

 

Zwembad de Sprenkelaar biedt inwoners van Apeldoorn en omgeving recreatieve zwemmogelijkheden, deskundig zwemonderwijs en professioneel begeleide beweging en ontspanning in water en creëert daarbij een sprankelende en aangename sfeer.

Momenteel is het Bestuur nauw betrokken bij de ontwikkelingen rondom de renovatie van het zwembad. Voor haar Bestuur is de Sprenkelaar op zoek naar een:

 

BESTUURSLID (M/V)

Het Bestuur:

Het Bestuur komt gemiddeld eens per vijf weken bij elkaar en bestaat uit minimaal 5 leden en maximaal 7 leden. Het doel van het Bestuur is meedenken in beleidsontwikkelingen aangaande de Sprenkelaar. Het Bestuur bestaat uit een personeelscommissie, een technische commissie en  een bouwcommissie. Bestuursleden staan het management van de Sprenkelaar terzijde met reflectie of advies.

 

Lidmaatschap van het Bestuur is een onbezoldigde functie. Onkosten kunnen tot op zekere hoogte vergoed worden.

Heeft u belangstelling voor deze interessante functie?

Stuur uw cv en motivatie naar info@sprenkelaar.nl t.a.v. het management. Wilt u meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Anne Kremers of Rikie Bosch (management zwembad de Sprenkelaar) via info@sprenkelaar.nl of 055-3662600

 

 

Share Button
Copyright © 2012 Zwembad de Sprenkelaar | Ontwikkeld door OneTwoCode